Alpha-cursus


Alpha is een kennismaking met het christelijk geloof. De cursus is laagdrempelig van opzet en beslaat zo'n 12 lessen. Tijdens de cursus komen de kernthema's van het christelijk geloof aan bod. De naam 'Alpha' komt uit het Grieks; het is de eerste letter van het Griekse alfabet. De naam Alpha symboliseert begin of start. En dat is precies wat de cursus wil zijn.

Alpha is een geschikte cursus als je:

- meer wilt weten over het christelijk geloof;
- wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde;
- nieuwe mensen wilt ontmoeten;
- je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Alpha Nederland.

Alpha-cursus in Hoorn

In Hoorn wordt al meer dan twintig jaar een Alpha-cursus georganiseerd. Die vond altijd 's avonds plaats. In het voorjaar van 2019 wordt de cursus voor het eerst 's morgens gegeven. Hiervoor is gekozen om mensen voor wie het 's avonds lastig is gelegenheid te geven de cursus overdag te volgen. Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden.

De cursus start op vrijdagochtend 8 februari 2019 van 09:30u-11:30u bij de familie Boelens, Schuitenmaker 22 in Berkhout.
Voor meer informatie kun je per e-mail contact opnemen: alpha@ngkhoorn.nl. Liever meteen persoonlijk contact? Bel of mail dan met Minne Boelens via 06 8007 9113 of minne.ngk@gmail.com.

Tot ziens bij de Alpha-cursus!