Alpha-cursus


Alpha is een kennismaking met het christelijk geloof. De cursus is laagdrempelig van opzet en beslaat zo'n 10 dinsdagavonden plus een weekend (van vrijdagavond tot het eind van de zaterdagmiddag). Tijdens de cursus komen de kernthema's van het christelijk geloof aan bod. De naam 'Alpha' komt uit het Grieks; het is de eerste letter van het Griekse alfabet. De naam Alpha symboliseert begin of start. En dat is precies wat de cursus wil zijn.

Alpha is een geschikte cursus als je:

- meer wilt weten over het christelijk geloof;
- wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde;
- nieuwe mensen wilt ontmoeten;
- je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen.

Alpha-cursus in Hoorn

Binnenkort wordt een Alpha-cursus gehouden in het gebouw van de Life Builders aan het Dampten 16 te Hoorn. De kennismakingsavond is op dinsdag 23 januari 2018. Alle avonden starten om 18.30u met een maaltijd en zijn rond 21.45u afgelopen. Voor de kosten hoef je het niet te laten, de cursus is gratis!

Ben je nog niet helemaal zeker of de cursus iets voor jou is, maar wil je wel meer weten? Kijk dan op de site van Alpha Nederland. Ook kun je voor meer informatie contact opnemen per e-mail: alpha@ngkhoorn.nl. Liever meteen persoonlijk contact? Bel dan met Greetje Brands via 06 12 93 53 81.

Tot ziens bij de Alpha-cursus!