Alpha-Youth


Met andere jongeren ga je, tijdens 10 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen. Dat is Alpha - Youth!

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha - Youth echt iets voor jou!

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over 10 inspirerende topics. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Wanneer?

Alpha-Youth start op maandag 13 januari 2020 met een introductie-avond. Ook als je nog niet zeker weet of je de hele Alpha - Youth wil komen, ben je van harte welkom op deze eerste avond!

De meetings zijn daarna op elke maandag tot en met 16 maart 2020. Om half zeven beginnen we met de maaltijd. De meeting is rond kwart voor negen afgelopen.

Aan het eind is er een gezamenlijk Youth Alpha Weekend van vrijdag 27 maart t/m zondag 29 maart 2020.

Waar?

Het gebouw van Pinkstergemeente De Brug aan de Marketentster 3 in Hoorn.

Opgeven of meer weten over Youth Alpha?

Je kunt je vanaf november opgeven via deze website.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Alpha-Youth