Kinderdiensten


Voor kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar (groep 8 basisschool) worden tijdens de samenkomsten aparte bijeenkomsten in andere ruimten gehouden.

Crèche

Voor baby's en peuters (0-4 jr) is er tijdens iedere samenkomst oppas in de crècheruimte naast de kerkzaal. Daar worden de kleinsten vermaakt met boekjes, puzzeltjes en speelgoed. Vlak voor het einde van de samenkomst komen ze de kerkzaal weer binnen, gelijktijdig met de kinderen uit de bijbelklas.

Bijbelklas

Voor kinderen van basisschool groep 1 t/m 3 is er tijdens iedere samenkomst bijbelklas. De kinderen verlaten de kerkzaal meestal voor de schriftlezing en komen over het algemeen voor de collecte weer terug.

Met ingang van het seizoen 2019-2020 wordt de bijbelklas uitgebreid met kinderen uit groep 4.

Zondagschool

Voor kinderen van basisschool groep 4 t/m 6 is er tijdens iedere samenkomst zondagschool. De kinderen verlaten de kerkzaal meestal voor de schriftlezing en komen over het algemeen voor de collecte weer terug. In de zomervakantie wordt de zondagschool gecombineerd met de bijbelklas.

Met ingang van het seizoen 2019-2020 is de zondagschool voor kinderen uit groep 5 en 6 en gaan de kinderen uit groep 4 mee met de bijbelklas.

Zondagschool+

Voor kinderen van basisschool groep 7 en 8 is er tijdens iedere samenkomst zondagschool+, behalve in de zomervakantie. De kinderen verlaten de kerk meestal voor de schriftlezing, lopen onder begeleiding naar de nabijgelegen gymzaal en komen pas na het einde van de samenkomst weer terug in de kerk. In de zomervakantie blijven de kinderen in de kerk.