Kinderdiensten


Voor kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar (groep 8 basisschool) worden tijdens de samenkomsten aparte bijeenkomsten in andere ruimten gehouden.

Crèche

Voor baby's en peuters (0-4 jr) is er tijdens iedere samenkomst oppas in de crècheruimte naast de kerkzaal. Daar worden de kleinsten vermaakt met boekjes, puzzeltjes en speelgoed. Vlak voor het einde van de samenkomst komen ze de kerkzaal weer binnen, gelijktijdig met de kinderen uit de bijbelklas.

Bijbelklas

Voor kinderen van basisschool groep 1 t/m 3 is er tijdens iedere samenkomst bijbelklas. De kinderen verlaten de kerkzaal meestal voor de schriftlezing en komen over het algemeen voor de collecte weer terug.

Zondagschool

Voor kinderen van basisschool groep 4 t/m 6 is er tijdens iedere samenkomst zondagschool. De kinderen verlaten de kerkzaal meestal voor de schriftlezing en komen over het algemeen voor de collecte weer terug. In de zomervakantie wordt de zondagschool gecombineerd met de bijbelklas.

Zondagschool+

Voor kinderen van basisschool groep 7 en 8 is er tijdens iedere samenkomst zondagschool+, behalve in de zomervakantie. De kinderen verlaten de kerk meestal voor de schriftlezing, lopen onder begeleiding naar de nabijgelegen gymzaal en komen pas na het einde van de samenkomst weer terug in de kerk. In de zomervakantie blijven de kinderen in de kerk. Bij binnenkomst krijgen ze - als ze dat willen - een werkblad mee en mogen daar tijdens de dienst mee aan de slag.